Senaste nytt

Avbokad bonusresa?

Fredah

Medlem
Vad händer med vår Voucher som gick ut 31/12-2023? Får vi tillbaka den med förlängt utgångsdatum?
SAS har förlängt alla vouchers som gick ut 31/12-23 -> "kan du även använda din kupong under januari 2024 genom att kontakta vår kundtjänst."
Källa: https://www.sas.se/eurobonus/home/ (scrolla ner till "SENASTE NYTT")

Perfekt möjlighet att ta tåget in till stan för att dricka bärs och äta musslor!
Absolut, men om du inte är sugen på det så finns det tid att hitta alternativa resvägar.
Om jag inte är helt fel ute så erbjuds man väl gratis ombokning i detta fallet om man hittar en bättre rutt inom 14 dagar har jag för mig.
 

Fredah

Medlem
Finns igna lounger i Bryssel som det är värt att stanna 8h i. The Loft har man fått nog av efter ca 2h och övriga lounger är inte bättre.
8h är ju dock perfekt för att göra Bryssel och turista lite, tar bara ca 20 minuter in till stan och tågen går hela tiden.
Instämmer, men kan tilläggas att The Loft har vilrum om man vill sova bort lite av tiden.
 

Jannes

Medlem
Morgondusch och frukost på The Loft, de har lyxiga GROHE duschar som är värda att testa. Hela taket i duschvrån har munstycken, så den har en del trix i ärmen!
Ta tåget in till Brussel Centraal, och kolla i alla fall stora torget, och om öl är din grej så finns flera specialistkrogar i kvarteren. Vid bra väder kan du käka moules frites på torget också, bara för att. Gamla börsen kan också vara intressant. När du är klar, tåget tillbaka och rakt till planet. Förra veckan tog det 30 minuter från Centraal tills att vi var igenom Fast Track security.
 
Toppen