Senaste nytt

Frågor om att boka Eurobonus award resa

De måste tagit bort informationen från både SAS hemsida och google, märkligt.
Fick hjälp av kundtjänst att hitta på hemsidan (Bonusresor med SAS partner).

-Du kan avboka/boka om fram till 24 timmar före utresans avgång. När du väl har påbörjat din resa kan du inte avboka eller boka om hemresan. Om du avbokar fram till 24 timmar före utresans avgång återbetalas alla giltiga poäng
 

lillemannen

Medlem
När SkyTeam-medlemskapet var nytt för två veckor sedan så tyckte jag det dök upp hur mycket som helst i business till alla möjliga håll och kanter som fanns tillgängligt.

Nu två veckor senare känns det allt mer barskrapat - har vi varit så duktiga på att boka awards eller har det strypts ner från partner-bolagen?
På SAS eventet i Köpenhamn nämndes av någon i panelen i Skyteam koncernen att Eurobonus medlemmarna hade dom första 14 dagarna bokat 2500 awards i Skyteam. Bara för att ta bort konspiration teorier att därför SAS eller Skyteam har stoppat visa linjer/bokningar har inte med detta att göra.
Man var väldigt glada att EB medlemmarna har utnyttjat awards programmen samtidigt bidra SAS med sina awards platser.
Det är mera att de tekniska lösningarna är inte riktigt framme att skötas online/backoffice..
 
För de som inte följer tråden i AF/KLM/FB-forumet så verkar AF/KLM business gå att boka igen. SAS verkar även ha fixat en tidigare bugg som gjorde att flyg med Air Europa, China Airlines and Vietnam Airlines inte kostade dubbla poäng som det tydligen ska göra. ("En multiplikator på 2x tillämpas på poängpriset för de följande flygbolagen: Air Europa, China Airlines and Vietnam Airlines.")
 
Toppen